TALÁLJ VISSZA SAJÁT EGYENSÚLYODHOZ VAGY ÉPP ŐRIZD MEG AZT!


REIKI KEZELÉS


Japánból származó energetikai kezelés. Energetizálja és harmonizálja a test energiaközpontjainak, a csakráknak a működését. A kezelés felöltözve, ruhában történik. A kezelés időtartama: 30-60 perc ára 7.000 Ft.


COACHING


A coach az, aki segít, hogy ráláss önmagad legjobb verziójára, a coaching pedig a folyamat, ami elvezet ide. A folyamat a jövőben elérni kívánt eredményre fókuszál- A coach segít felismerni és tudatosan használni a saját erőforrásaidat. Általában 6 db 90 perces találkozó tesz ki egy folyamatot.

SHIATSU


Japánból származó pontnyomó masszázs, amely felöltözve, a földön történik, matracon. A masszőr a meridiánok mentén végez pontnyomásokat valamint simitó, rázogató mozdualtokkal, ringatással egészíti ki a teljes testet érintő kezelést. Már a kezelés során megtapasztalható a shiatsu technika mély, blokk oldó, relaxáló hatása, amely a kezelést követően még 3 napig érezteti hatását.

METAMORF OLDÁS


A metamorf oldás egy lelki blokkokat oldó finom érintéses kezelés. Hatékony oldja mindhárom múltsíkból beragadt emlékeket, tisztítja a hitrendszerket.
A kezelés átlag 60 perc.