Holisztikus szemlélet


Többfajta kezeléssel, terápiával, masszázzsal találkozhatsz a Stúdióban. Csakúgy, mint különféle segítőkkel. Nem vagyunk egyformák, viszont hiszünk abban, hogy kerek egészként, holisztikusan és előítéletek nélkül tekintsünk a hozzánk betérőkre. Segítünk átkeretezni a problémákat és teret nyitni a változásnak

Rólunk


Simon Ágnes

Segítő vagyok. Lakberendező, életvezetési tanácsadó, reiki mester. Feladatom abban segíteni neked, hogy te is megtaláld magad a lelkedben, a testedben és az otthonodban egyaránt. Minden tanult és hozott tudásommal ezt szolgálom. Ez a küldetésem, amit boldogan vállalok.

A változás egy hosszabb-rövidebb folyamat, ami benned kell, hogy megtörténjen. Ha tudatosan készülsz a mindent átható fejlődésre, sok időt, energiát és emberi kapcsolatot spórolhatsz meg magadnak. Akár kívülről, akár belülről kezdesz hozzá a munkához, az a többi területre is hatással lesz. Az út nem könnyű, de segítséget igénybe vehetsz hozzá. Hiszen mindig akad valaki, aki már előtted jár, és csak arra vár, hogy elkísérjen egy darabon. Én is ilyen vagyok a sok közül. Gyere, szeretettel megfogom a kezed, hogy érezd: ugyan egyedül kell végigjárnod a változás, fejlődés útját, de mégsem vagy magányos.

Tovább


Juhász Vera

Coaching, shiatsu, reiki, metamorf oldás, ezek azok a technikák amelyekkel a hozzám fordulókat várom.

Mikor gyere hozzám?
Elhúzódó stressz helyzet, akár munkahelyi, akár családi, akár egyéb okok miatt
Gyász folyamat kezelése
Általános elakadás érzése: érzed, hogy valami nem ok, de nem tudod, merre indulj vagy mihez kezdj

Tovább Vera oldalára