Simon Ágnes

Transzperszonális életút tanácsadás, reiki, kvantum gyógyászat, metamorf oldás

Elakadtál?


Lehet, elég pár lépés, egy kis energia, pár megértő szó, és újra belendülsz.
Úgy érzed, valami visszatart?
Hogy legyőzd ezt az akadályt, ahhoz bátran szembe kell nézned a múlttal, így elmúlnak a félelmek, szorongások és a sebek begyógyítása után felszabadulsz.
Össze vagy zavarodva, hogy merre tovább? Mi is a „feladat”?
Segítek megtalálni a válaszokat és megtalálni az utat.


Segítő vagyok. Lakberendező, életvezetési tanácsadó, reiki mester. Feladatom abban segíteni neked, hogy te is megtaláld magad a lelkedben, a testedben és az otthonodban egyaránt. Minden tanult és hozott tudásommal ezt szolgálom. Ez a küldetésem, amit boldogan vállalok.


A változás egy hosszabb-rövidebb folyamat, ami benned kell, hogy megtörténjen. Ha tudatosan készülsz a mindent átható fejlődésre, sok időt, energiát és emberi kapcsolatot spórolhatsz meg magadnak. Akár kívülről, akár belülről kezdesz hozzá a munkához, az a többi területre is hatással lesz. Az út nem könnyű, de segítséget igénybe vehetsz hozzá. Hiszen mindig akad valaki, aki már előtted jár, és csak arra vár, hogy elkísérjen egy darabon. Én is ilyen vagyok a sok közül. Gyere, szeretettel megfogom a kezed, hogy érezd: ugyan egyedül kell végigjárnod a változás, fejlődés útját, de mégsem vagy magányos.


Tudom, miről beszélek, hiszen én is segítséget kértem és kaptam ezen az úton. A tanulmányok mellett több évig tartó egyéni és csoportos önismereti munka eredményeként tartok most ott, hogy felajánlhassam neked a támogatásomat. Tudom, milyen bénító az élet-közepi válság. Tudom, milyen fájdalmas szeretteim elvesztése. Tudom, milyen kemény egyedül felnevelni egy gyereket. Tudom, milyen nehéz az önérdek érvényesítés. Ismerem a bántalmazó kapcsolatok romboló hatását. Tudom, milyen reménytelen egyedül megélni a mélypontokat.


És tudom, milyen bátorságot kíván a változás útjára lépni. Én megléptem, így most már tudom, hogy a legkisebb lépés is, amit magamért tettem, milyen gyökeres átalakuláshoz vezetett. Ezt te is átélheted!


Lehet, elég pár lépés, egy kis energia, pár megértő szó, és újra belendülsz. De az is lehet, hogy messzebbre akarsz jutni, bátran szembenézni a múlttal, hogy elmúljanak a félelmek, szorongások és a sebek begyógyítása után felszabadulj. Lehet, hogy össze vagy zavarodva, hogy merre tovább, mi is a „feladat”. Gyere, segítek megtalálni a válaszokat, begyógyítani a sebeket vagy megtalálni az utat.

Kezelések

  • Reiki

  • Transzperszonális életút tanácsadás

  • Metamorf oldás

  • Kvantum gyógyászat

 

Itt tudsz nekem üzenni: